Некои навики тешко умираат, особено оние убавите, кои му даваат смисла на животот. Овој човек ја продолжува традицијата секој оброк да го јаде заедно со саканата… Навистина прекрасно!

B0k9Jx8CEAECpK0

Сподели на Facebook
пати видено