Од играчка плачка! Со ваква интелигенција, вистинско чудо е што и куќата не ја запали.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено