Пред неколку дена на интернет се појави лажно видео, направено во стилот на рекламите на Apple, во кое се тврдеше дека новите iPhone 6-ки можат да се превиткуваат и да ја задржат формата. Децава наседнале на видеото и решија да пробаат :).

Сподели на Facebook
пати видено