Сопственикот вакви на леб ги мачка :). Очигледно искуството го научило како да се справува со вакви ситни души.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено