Касл Вали, Јута, САД, веројатно е едно од највпечатливите места на оваа планета. Погледот е неспоредлив и илјадници туристи секоја година му се восхитуваат. Но Тео Сансон не се задоволува само да гледа во овие врвови и долини покриени со снег. Наместо тоа, тој решил да направи еден навистина спектакуларен призор за гледање.

Сподели на Facebook
пати видено