И да не знаеш да пливаш нема шанси да пропаднеш. Едноставно водата преполна со сол те исфрла на површината.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено