Во Зонгулдак, Турција, безбедносна камера пред едно кафуле сними прекрасен момент. На видеото можеме да видиме една девојка која го напушта кафулето на ладен и дождлив ден, а надвор пред вратата едно куче трепери од студ.

Погледнете што се случи потоа.

Корисниците на турскиот интернет од видеото успеаја да ја идентификуваат девојката. Дујгу Елма била изненадена од комплиментите што ги добила за своето хумано дело. „Многу сум изненаден од ова, беше многу ладно, едноставно не можев да издржам кога го видов кучето како се тресе.“

Сподели на Facebook
пати видено