Позади билбордот веројатно стои човек кој стиска копче кога да почне да кашла, но идејата е за поздравување, а и Швеѓаните ја прифатија многу позитивно. Дали некого ќе одвикне од пушење, тоа е друго прашање :).

Сподели на Facebook
пати видено