Бандерата ја поставиле точно таму каде што била нацртана според планот. И тоа не само една, туку две бандери поставиле на ист начин. Другото не е нивни проблем :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено