Штекерот изгледа идентично како и сите други штекери во станот, па ако некој сака, нека игра руски рулет :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено