Ви прикажуваме 3 купчиња дами кои се вртат со се поголема и поголема брзина и испаѓаат од тркалото една по една.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено