Чудно е како и зошто овие луѓе не играат за најдобрите светски фудбалски клубови. Мајсторијата што ќе ви ја покажат во 1 минута, не се гледа ниту во цел фудбалски натпревар од Лига на Шампиони. Момците се познати под името „F2 Freestylers“.

Сподели на Facebook
пати видено