Ретко интересна трка на самоуверениот генијалец Францис Гизи, кој со помош на швајцарскиот инженер Арнор Нерхер верува дека направиле точак на ракентен погон со кој може да ги победи сите инженери на Ферари заедно. Симнуваме капа!

Сподели на Facebook
пати видено