Кејлеб, кој очигледно претерал со флашите таа вечер, се фали пред пријателите како ќе го „среди“ магарето со голема доза на „ентузијазам“.

Но, за да правиш вакви магарешки работи треба да си поголемо магаре. Така пијаниот „јунак“ влезе да ги измери силите со магарето и веднаш се покажа кој е победник.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено