На улична трка во Калифорнија, САД, сивиот автомобил, Corvette и црниот Jeep се спремаат да ја започнат трката. Со загреани мотори и желба за победа, автомобилите тргнуваат на дадениот знак, но каде?

Очигледно возачот во црниот автомобил сфатил една многу „важна“ работа. Буквата R значи RACE (трка) и секако такво нешто треба да се употреби, или пак се збунил малку…

Сподели на Facebook
пати видено