Толку млад, а толку искусен. Знае дека кога-тогаш ќе и помине и пак ќе биде онаа старата за која се оженил :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено