Луѓето кои уживаа на плажата на Асатиг островот станаат сведоци на една „траги-комична“ ситуација. Овој остров во близина на Мериленд е познат по дивите коњи кои често лутаат по плажите.

На посетителите на плажите им е кажано, а се изложени и знаци да не им се доближуваат на коњите и да не се обидуваат да остварат контакт. Сепак за еден „фраер“ не важат овие правила и тој реши да покаже какво мажиште е и тука ја изгуби својата машкост.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено