Фраерот веќе некое време се шетал од вагон до вагон во метрото во Њујорк и токму во моментот кога се затворале вратите тој ги плукал патниците. Сепак дојде крај и на неговата нецивилизираност.

Малиот плукна и тоа два пати погрешен голем „батко“ кој не се плаши со сите средства да го среди „плукачот“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено