Руска фотографка која живее во Санкт Петербург најде на свој начин да ги комбинира убавините на природата и луѓето на нејзините фотографии. Овој пристап ја прави нејзината уметност извонредна, неверојатна и величествена.

Запознајте се со Александра Бочкарева, која успеа да ги освои срцата на скоро 70.000 следбеници на нејзиниот профил на Инстаграм, вклучително и нашите. Ние се чувствувавме како да сме во бајка кога ги гледавме фотографиите на Александра и се надеваме дека ќе ги добиете истите длабоки чувства кога ќе се запознаете со нејзината уметност.

Сподели на Facebook
пати видено