63-годишниот фотограф Џим го забележал бувот додека патувал назад во својот дом во Фулоу во областа Пик, Дербишир. Тој ја видел птицата која ја нарекол Мили и во уште неколку прилики, но вели дека во последниот период било сѐ потешко да ја најде.

Сепак фотографот со „соколски вид“ успеал да пронајде каде се крие бувот Мили и го фатил во кадар. Но, дали вие можете да откриете каде се наоѓа бувот на фотографијата? За да го дознаете решението одете на втората страна.

Сподели на Facebook
пати видено