Во Австралија многу често змиите влегуваат во дворовите, бараките и куќите на локалните жители, кои не се многу среќни затоа што имаат вакви соседи. Така во Австралија се наметнала потребата од обучени луѓе кои знаат како да се справат со влекачите и да ги однесат на побезбедно место заа живеење и за нив и за луѓето.

Оваа услуга чини од 120 долари за 30 минути, а во продолжение ви прикажуваме дел од предизвиците со кои се соочуваат професионалните фаќачи на змии.

Сподели на Facebook
пати видено