Сите ние мислиме дека во авионите хигиенските услови се секогаш на максимално ниво. Но, за жал постојат докази дека не е секогаш така. Патниците на неодамнешниот лет во Канада покажаа колку нечистотија има на потпирачите за глава на седиштата во авионот.

За време на летот од Викторија, Британска Колумбија кон Торонто, патниците користеле обични санитарни марамчиња за да покажат што се крие зад навидум чистите седишта. Дали очекувавте вакво нешто?

Сподели на Facebook
пати видено