Воедно, ова е одговор на прашањето „Зошто кај нас во Burger King не се послужуваш сам со сок?“ :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено