Човеков најде начин како да го подобри дизајнот на новиот iPhone 6, затоа што се нервираше бидејќи телефонот постојано му се свиткуваше во џебот. Свиткувањето настанува поради најозборуваната опција „свиткување“ на новите iPhone смартфони, за која сеуште не е јасно дали е опција или грешка на Apple или само антиреклама од конкурентите и хејтерите.

Сподели на Facebook
пати видено