Есента е најнеомиленото годишно време, но ако сте на вистинското место со вистинските луѓе, таа слика може да се промени. Следуваат убави есенси фотографии од Франција, кои во најмала рака ќе ве натераат да излезете и да прошетате, да поуживате малку во убавините на златното годишно време.

francija (1)

francija (2)

francija (3)

francija (4)

francija (5)

francija (6)

francija (7)

francija (8)

francija (9)

francija (10)

Сподели на Facebook
пати видено