Девојчето се вика Викторија Оганисјан, има дијапазон од 5 октави, а на видеото во продолжение има само 10 години.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено