Да погледнеме во каков луксуз се возат богаташите во оваа сиромашна земја. Единствено прашање што се поставува е ако се богаташи, не би требало ли да имаат сопствени автомобили со лични шофери. Ова е изгледа за скржавите богаташи :).

Сподели на Facebook
пати видено