1,3 милиони жени секоја година се жртви на физички напади од страна на нивните партнери. Да погледнеме како реагираат луѓето кога во јавност ќе видат некој инцидент на семејно насилство.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено