Вакво нешто се способни да направат само студенти – цимери, кои имаат слободно време колку што им душа сака.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено