Кина продолжува со брзиот развој, престигнувајќи ги сите други земји во овој поглед. Тајната на ова „кинеско чудо“ е многу едноставна и Мотика ви ја открива во продолжение.

Ако успееме да ја примениме нивната ЕДНОСТАВНА формула, нема да ни требаат ни ЕУ ни НАТО ни странски инвестиции , а најмалку промена на името.

И сите овие статистики поради една едноставна бројка…

Сподели на Facebook
пати видено