Русинот си отишол да си гледа кошаркарски натпревар и немал поим дека организаторот подготвува вакво изненадување за најсреќниот гледач од публиката. Но, наградата од 1 милион (рубли, слично со денари) треба да се заработи, со тоа што треба од еден обид да даде кош од центарот.

Сподели на Facebook
пати видено