Пред околу 4 години, бизнис наречен „Кукла како мене“ е роден благодарение на Ејми Џандрисевич. Ејми создава кукли кои одговараат на карактеристиките на нејзините клиенти. Таа навистина верува дека кулите имаат терапевтско дејство врз децата кои фацијални стигми и други болести, особено затоа што овие кукли не се „совршени“.

На децата им треба кукла која изгледа како нив, а не како совршена манекенка. Погледнете ги куклите кои ги изработува Ејми и нивните среќни сопственици.

Сподели на Facebook
пати видено