– Здраво! Слушам дека си се оженил?!
– Да бе, се оженив…
– Што ти требаше тој луксуз?
– Право да ти кажам, не ми се допаѓаше да јадам надвор.
– А сега?
– Сега ми се допаѓа…

Сподели на Facebook
пати видено