Едно нешто е сигурно – за вкусовите не се расправа.

Уметниците често ги реконцепираат познатите дела од уметноста и поп културата. Некои уметници имаат навистина креативни умови и ќе ве натераат да погледнете на познати нешта од поинаков агол. Клаудио Франческато со сигурност погледнал на нештата од поинаков агол кога станува збор за познати икони од поп културата. Некои ќе посакаат и воопшто да не му ги виделе тие негови согледувања од поинаков агол.

desktop-1412868298 desktop-1412868298 (1) desktop-1412868300 desktop-1412868301 desktop-1412868303 desktop-1412868304 desktop-1412868305 desktop-1412868306 desktop-1412868308 desktop-1412868309 desktop-1412868311 desktop-1412868316 desktop-1412868316 (1) desktop-1412868318

Сподели на Facebook
пати видено