Преку неочекувани шеги и забавна перспектива за современиот живот, рускиот илустратор Антон Гудим интригира и нè изненадува со неговата уметност. Пораките прикажани во неговата работа може да се движат од смешни до шокантни, но тие секогаш носат елемент на изненадување.

Неговите стрипови ги оспоруваат нашите ставови и нè повикуваат подлабоко да ги разгледаме за да разбереме што се случува.

1. Флексибилни при патување

2. Адам и Ева, со крзнен пресврт

3. Е ова го нарекувам „коњски сили“.

4. Колку романтично

5. Кога животот ти сервира лимони…

6. Добар трик за летото

7. Без блиц ќе ве молам ќе мислат дека се ѕвезди

8. Ауч! Некој има потреба од капки за очи

9. Времето е рамен круг

10. Дива, дива силиконска долина

11. Телескоп за модерниот живот

12. Хакирање на стар добар начин

13. Надвор од вагонот

14. Пресврт за време на миење на рацете

15. Никогаш повеќе нема да го погледнете GPS на истиот начин

16. Поздравувајќи го сонцето без јога

17. Камо да беше толку лесно

18. Внимавајте на задниот џеб

19. Возврати со достапни средства

20. Најголемата љубов е самољубието.

Сподели на Facebook
пати видено