Кинесково училиште немало пари, директорот не дозволил или професорот заборавил да ја донесе картата на светот, не е битно, а и не е проблем, кога професорот е спремен.

01-14_1

02-12_2

03-4_3

04-4_4

05-4_5

Сподели на Facebook
пати видено