Авторот на видеото е сопственик на компанија која произведува чипс кој се вика „О!“. Случајно на улица во Монровиа, главниот град на Либерија, го сретнал овој уличен музичар со својата рачно направена гитара и го замолил во моментот да измисли песна за неговиот производ. Така настана песната „О!“, што ќе ја слушнете во продолжение.

Сподели на Facebook
пати видено