Диџејството не е само да одбереш песни и да пуштиш програм кој сам ги микса. Човеков им покажа на сите Диџеи на кои рацете им се повеќе во воздух отколку на микесета, како се прави тоа! Уживајте во мајсторијата на DJ CRAZE, кој направи сосема нова и многу интересна песна во живо со скречување.

Сподели на Facebook
пати видено