Во секое дело на украинскиот уметник Олег Шуплјак се наоѓа уште една слика на познат лик, било да е тоа историска личност, некој голем уметник или дури и самиот Олег. Импресивно!

1_11

1_13

1_15

1_17

2_9

3_7

4_3

4_5

6_1

19

Сподели на Facebook
пати видено