Вистинска реткост е кога природата ќе ви приреди вакво пријатно изненадување и ќе ви го дуплира задоволството.

21_2

23_1

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено