Секогаш кога запознавате нова девојка на интернет, задолжително побарајте ѝ фотографија без шминка. Ако одбие да ви испрати, размислете до каде ќе одите, затоа што веројатно се работи за ваков тип на измама.

Сподели на Facebook
пати видено