За да биде настанот навистина решение на нивните несогласувања, секое од семејствата собрало и вложило по 30.000 фунти, а победникот ќе си замине дома со околу 68.000 евра. После 13 месеци тренинг, ова е целата тепачка на Патрик Невинс, со прекар Бигфут и Џои Џојс со прекар Хулк.

Сподели на Facebook
пати видено