Кога можат Тесла автомобилите сами да се снаоѓаат во градскиот метеж, зошто да не можат комбајнот и тракторот сами да си ја работат работата.

Потребни им биле околу две години за враќање во возна состојба и модернизирање на прастариот комбајн.

Браќата не застанале овде, туку го средиле и стариот трактор, кој сега може да се вози само преку мобилниот телефон.

Сподели на Facebook
пати видено