Девојчето има 5 години и тежи 17 килограми, што го направи нивниот подвиг уште поголем.

Инцидентот беше снимен од безбедносната камера на зградата, а се случи во рускиот град Махачкала.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено