Естетските корекции во денешно време не се повеќе табу тема, но ако веќе се решите на таков чекор, задолжително одберете некое проверено име. Прво се закажува консултација кај најискусниот професионалец во земјата (https://ancevski.mk/), а потоа се оди на наредниот чекор.

Сподели на Facebook
пати видено