Вработен во јавна администрација се враќа изнервиран од работа и и вели на жената:
– Добро ма Маро, какво беше тоа кафе што ми го направи сабајле?
– Па малку појако, со 2 лажички кафе.
– Друг пат да не ти се повтори! Цел ден око не можев да склопам на работа!

Сподели на Facebook
пати видено