Ако до сега пиењето на течност од чаша во кола беше речиси невозможно, овој пронајдок е на пат да го смени тоа. Со држачов слободно ќе можете да фаќате кривини, да кочите нагло, без да се грижите дека полната чаша сок или кафе ќе ви ја направи лом цела кола.

Сподели на Facebook
пати видено