Најсмешниот дел е на крајот од видеото, после 4-тата минута, а ако добро ви оди англискиот, гледајте го цело за да го слушнете и смешниот разговор на воки-токито.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено