– Да ти се плукнам во глупиот ден!
– Што се случи?
– Пивото ми замрзна во фрижидерот, пицата ми изгоре, девојка ми е бремена…
– Ти брат ништо не можеш да извадиш навреме, а?

Сподели на Facebook
пати видено