Методот е едноставен, секогаш кога ќе слушнат „Тииит“ треба да се напијат од пивото, затоа што тренираат за гледачи, не за играчи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено